slogan EPB Roadshow

PARTNERS


Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control zet in al zijn ontwikkelingen op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen gezondheid centraal. Het uitgebreide gamma aan ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering zijn dé garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. En dit bleek de juiste keuze te zijn, want natuurlijk staat synoniem voor gezond.

Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt. Zo wordt een energieverslindende airco op natuurlijke wijze overbodig gemaakt.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, buitenzonwering en nachtventilatie zorgt voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar gezondheid centraal staat. Duco, Home of Oxygen.

Vaillant

Vaillant Group is internationaal marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. Vaillant biedt haar klanten wereldwijd milieuvriendelijke en energiebesparende systemen die hoofdzakelijk werken op duurzame energie. Het productaanbod omvat zonneboiler- en zonnepaneelsystemen, warmtepompen, ventilatietoestellen voor gebouwen met een laag energieverbruik, gecombineerde warmte- en energiesystemen en verwarmingstoestellen met een hoog rendement op basis van fossiele brandstoffen en slimme thermostaten. Dit aanbod wordt aangevuld met een grote verscheidenheid aan diensten.

Vaillant België is een dochteronderneming van de Vaillant Group die gevestigd is in Remscheid, Duitsland. De Vaillant Group is opgericht in 1874 en is nog steeds voor honderd procent een familiebedrijf. Vaillant België is sinds 1948 actief op de Belgische markt.

Isover

Saint-Gobain ISOVER is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect voor het milieu en een toekomstgerichte, duurzame levensstijl.

Met ISOVER isolatie ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. Ook op het gebied van brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service maak je met ISOVER de beste keuze, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Solar Edge

SolarEdge bedacht een intelligente omvormer oplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt gewonnen en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De DC-geoptimaliseerde omvormer-systemen van SolarEdge maximaliseren energieopwekking op individueel paneelniveau terwijl de kosten van de opgewekte PV-energie worden verlaagd.

SolarEdge biedt power optimizers, PV-omvormers en een cloud-gebaseerd monitoring platform voor residentiële en commerciële PV-systemen. De SolarEdge oplossing verhoogt de opbrengst, verbetert het beheer van de PV-installatie en verlaagt de onderhoudskosten. Het eigen verbruik van PV-energie wordt verhoogd door middel van smart energie management; deze oplossing biedt onder andere verbruiksmonitoring, vermogensbegrenzing, opslagsystemen en loadmanagement.

Sinds het begin van de verkoop in 2010 heeft SolarEdge ongeveer 4,7 Gigawatt (GW) aan DC-geoptimaliseerde omvormeroplossingen verkocht en zijn de producten in meer dan 100 landen geïnstalleerd. SolarEdge is beursgenoteerd en wordt op de NASDAQ verhandeld onder het SEDG-symbool.

Jaga

Laat uw (ver)bouwplan niet beïnvloeden door problemen met plaatsing van de verwarming. Met de Jaga oplossingen kan u uw creativiteit de vrije loop laten. Wand- en vrijstaande radiatoren in alle maten en kleuren, innovatieve inbouwoplossingen en supercompacte vloerelementen maken elke architectuur mogelijk zonder esthetische compromissen te moeten sluiten. Voor iedere energiebron en watertemperatuur vinden wij compacte oplossingen, zelfs voor warmtepompen met regime 35/30°C. Deze unieke keuzemogelijkheid geeft u als architect, ontwerper of installateur de grootst mogelijke vrijheid om elk project te verwezenlijken zonder compromissen te moeten sluiten omwille van de verwarming. We houden rekening met de juiste parameters en al uw verwarmingswensen. Maar ook met wetgeving, milieu en energiezuinigheid.

SBM opleidingen

SBM (Skills voor Bedrijf en Medewerkers) traint, coacht en adviseert. SBM heeft een zeer gevarieerd kant-en-klaar aanbod dat in diverse leslocaties wordt gedoceerd. Maar wellicht is SBM nog beter bekend voor zijn maatoplossingen en in-house bedrijfsopleidingen en trainingen voor personeel. Tailor made. In nauw overleg met de klant. Uiterst flexibel. En zeer resultaatgericht. Daarnaast is SBM ook erkend voor opleidingen permanente vorming voor EPB-verslaggevers.

EPB roadshow 2017 - 2018 ...uniek in vlaanderen


CONTACT
SBM Opleidingen

Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
050 40 30 90
info@sbmopleidingen.be
www.sbmopleidingen.be
sbmopleidingen
@sbmopleidingen